Βιογραφικό

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.  Ολοκλήρωσα μεταπτυχιακές σπουδές MSc Business Psychology στο Πανεπιστήμιο του Westminster στο Λονδίνο, τριετή εκπαίδευση στο Ψυχολογικό Τμήμα του Αιγινητείου Νοσοκομείου, εκπαίδευση στη Σεξουαλική Υγεία στο Ι.Ψ.Σ.Υ (υπό την άμεση εποπτεία του Δρ Θάνου Ασκητή) και τετραετή εκπαίδευση στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία & Συμβουλευτική στο Κέ.Π.Α.ΨΥ.

Έχω συμμετάσχει σε πολυάριθμες ομιλίες, επιστημονικά συνέδρια, οργάνωση σεμιναρίων, ερευνητικές ομάδες, εκπαιδεύσεις, μετάφραση και στάθμιση ψυχομετρικών εργαλείων (SCID-II, WAIS-IV).

Ξεκίνησα να εργάζομαι ως ψυχοθεραπεύτρια στην Αθήνα, το 2008. Από τον Ιανουάριο του 2012 μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2019, συνεργάστηκα με τον Δρ. Θάνο Ασκητή στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικής & Σεξουαλικής Υγείας στη Λευκωσία, ως υπεύθυνη του ψυχολογικού τομέα. Πλέον εργάζομαι ιδιωτικά στο γραφείο μου στη Λευκωσία. Ασχολούμαι με ψυχικές διαταραχές, σεξουαλικές δυσλειτουργίες στον άνδρα και στη γυναίκα, προβλήματα σχέσεων και γάμου, σεξουαλική αγωγή, ζητήματα που αφορούν στο σεξουαλικό προσανατολισμό, συμβουλευτική γονέων κ.α.

Την ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017, συνεργάστηκα με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ως υπεύθυνη για τις θεματικές «Sexual Dysfunctions» και «Sexual Orientation», στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού μαθήματος «Women’s Health».

Από το 2017 συνεργάζομαι με τον οργανισμό «Hope For Children» ως συντονίστρια του εργαστηρίου Σεξουαλικής Αγωγής και από τον Απρίλιο του 2021 ως επόπτρια προσωπικού.

Συνεργάζομαι επίσης με το Κέ.Π.Α.ΨΥ. ως εκπαιδεύτρια Συστημικής Ψυχοθεραπείας.

Αρθρογραφώ συστηματικά στον ημερήσιο και Κυριακάτικο τύπο, σε περιοδικά, καθώς και σε διάφορες ιστοσελίδες. Παράλληλα διατηρώ συνεργασία με τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Εγγεγραμμένη στο Μητρώο Πτυχιούχων Ψυχολόγων.

Μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ψυχολόγων, του Παγκύπριου Συνδέσμου Ψυχοθεραπευτών και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας Οικογενειακής Θεραπείας (EFTA).

Αρέσει σε %d bloggers:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close